با استفاده از برنامه گرین کارت سرمایه گذاری (EB-5)، افراد با سرمایه گذاری بین 500 هزار تا یک میلیون دلار می توانند گرین کارت آمریکا را دریافت نمایند. این برنامه در مقایسه با برنامه های مشابه مزایای زیر با به همراه دارد:

  • هیچ گونه نیازی به داشتن سطح مشخصی از دانش زبان انگلیسی، تجربه کاری و تحصیلات نیست.
  • نیازی به حضور اعضای دیگری از خانواده در آمریکا وجود ندارد.
  • نیازی به حضور فرد سرمایه گذار در آمریکا وجود ندارد.
  • نیازی به داشتن کارفرما در آمریکا وجود ندارد.
  • امکان واگذاری مدیریت روزمره سرمایه گذاری به شخص دیگری وجود دارد.
  • امکان پرداخت مالیات و کسب اعتبار حتی قبل از ساکن شدن در آمریکا وجود دارد.
  • امکان سکونت در هر محلی از امریکا وجود دارد.

با گرفتن گرین کارت آمریکا مزایای زیر برای سرمایه گذار بوجود خواهد آمد:

  • علاوه بر سرمایه گذار، همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سالش صاحب گرین کارت آمریکا خواهند شد.
  • کلیه اعضای خانواده اجازه کار در آمریکا خواهند داشت.
  • می توانند هر نوع بیزینسی را در آمریکا راه اندازی نمایند.
  • فرزندان می توانند به طور رایگان در مدارس دولتی تحصیل نمایند.
  • برای تحصیل در دانشگاه می توانند مشابه با سایرین شهریه مربوط به ساکنین ایالت را پرداخت نمایند.
  • اجازه خروج از کشور را به دفعات دارند.
  • پس از طی شدن مدت 5 سال می توانند به شرط رعایت موارد مشخصی شهروند آمریکا شده و پاسپورت آمریکایی دریافت نمایند.

شرکت در برنامه گرین کارت سرمایه گذاری (EB-5) نیازمند صرف مبلغ قابل توجهی سرمایه می باشد. به همین دلیل نیاز است که تیم حقوقی با تجربه و متعهدی را در طی این مسیر همراه خود داشته باشید. دفتر وکالت دکتر طاهر کاملی و همکاران با داشتن مجرب ترین وکلای امور مهاجرت با سالهای طولانی تجربه در این امر می تواند بهترین همراه شما در مسیر دریافت گرین کارت ایالات متحده آمریکا از طریق برنامه گرین کارت سرمایه گذاری (EB-5) باشد.